Modë

Kina censuron modelet gra. Në vend të tyre janë burrat që ekspozojnë të brendshmet

Kina censuron modelet gra. Në vend të tyre janë burrat që

Kina ka vendosur një nga regjimet më të rrepta të censurës në botë, jo vetëm sa i takon politikës, por tashmë edhe në fushën e modës.

Kina censuron modelet gra. Në vend të tyre janë burrat që
Një burrë me një fustan mini slip

Së fundmi në Kinë është ndaluar ekspozimi i të brendshmeve nga vajzat dhe gratë, duke vënë në pikëpyetje të ardhmen e industrive miliarda dollarëshe të veshjeve të ndërtuara në këtë vend.

Kina censuron modelet gra. Në vend të tyre janë burrat që
Një burrë pozon me një set fustani dhe manteli të bardhë

Por edhe në këtë rast është gjetur një zgjidhje. Disa biznese kanë vendosur të përdorin burrat si imazh për të ekspozuar të brendshmet e grave.