Modë

Lamtumirë streçeve! Ky është trendi i ri i veshjeve sportive

Lamtumirë streçeve! Ky është trendi i ri i veshjeve

E ardhmja e veshjeve sportive nuk janë më streçet.⁠ Një trend i ri i cili i atribuohet po ashtu një marke të re që po arrin sukses në tregun e veshjeve sportive e jo vetëm, Vuori, duket se po i jep fund epokës së tutave të ngushta pas trupit që jemi mësuar t’i veshim sidomos në stërvitje, apo palestër.

Lamtumirë streçeve! Ky është trendi i ri i veshjeve

Ajo që propozon tashmë industria e re e modës janë pantallonat e shkurtra të cilat qëndrojnë më lirshëm në trup.

Lamtumirë streçeve! Ky është trendi i ri i veshjeve

Për të gjithë ata që nuk e njohin ende, Vuori është një markë veshjesh aktive që vitet e fundit është zgjeruar dhe duket se po rivalizon edhe kompani me emër si Athleta, Nike, Adidas e Gap.⁠

Lamtumirë streçeve! Ky është trendi i ri i veshjeve