Modë

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të lumtur!

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Shtëpia e modës LOEWE ka prezantuar koleksionin e saj të veshjeve të grave Pranverë-Verë 2023. Koleksioni është frymëzuar nga lulja e anthuriumit, një produkt i natyrës që duket si një objekt dizajni.

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Stilisti Jonathan Anderson ka zgjedhur që fustanet të jenë të shkurtra si ato të vajzave të vogla me detaje lulesh. Këpucët gjithashtu janë të frymëzuara nga lulja e anthuriumit.

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Kujtojmë se sezonin e kaluar, Anderson e çoi surrealizmin në ekstrem duke prezantuar këpucë në formë tullumbace dhe fustane që merrnin siluetën e makinave të vërteta.

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të

Loewe do t’i veshë gratë e vajzat si fëmijë të