Modë

Loro Piana dhuron 5 milion euro për ndihma në Ukrainë

Loro Piana dhuron 5 milion euro për ndihma në Ukrainë

Marka elitare italiane Loro Piana ka reaguar ndaj luftës në Ukrainë duke dhuruar 5 milionë euro për personat e prekur nga konflikti.

Ndërkaq Loro Piana në njoftimin në instagram tregon se gjatë këtyre ditëve ka ofruar ndihmë për 150 punonjësit e saj në Kiev.

Loro Piana dhuron 5 milion euro për ndihma në Ukrainë

‘’ Ne jemi të shqetësuar për sigurinë e 150 punonjësve tanë në Ukrainë. Po i ndihmojmë ata me ndihma financiare dhe me asistencë operative’’.

Tiranapost.al