Modë

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij viti

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Palltot, xhupat, xhaketat dhe pantallonat e xhinset do t`ia lënë vendin minifundit. Këmbët jashtë gjatë gjithë sezonit pranverë-verë 2022. Tendenca ka nisur të duket në Javët e Modës, por edhe në modën e Tik Tok-ut.

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Disa janë minimaliste, disa janë shumëngjyrësh, disa janë të lirë e disa marka, të shtrenjtë.

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Minifundi është trendi i pranverë-verës së këtij

Modele e kombinime të ndryshme i gjen në këto foto. Sigurisht, mund t`ia kërkosh edhe stilistes tënde të preferuar.