Modë

Moda e luftës

Moda e luftës

Vogue magazinë ka dalë me një nga kopertinat historike të saj, me ciftin më të famshëm në botë, atë Zelensky. Çifti presidencial shpërfaqi aftësi të jashtëzakonshme si familje, por edhe talentin në komunikimin publik, siç është zbuluar bashkëshortja Olena, nuk ka qenë pa rol. Ajo është një skenariste.

Ata kanë dhënë disa intervista dhe shfaqja edhe në Vogue tregon sa shumë dimensionale është kthyer jeta e tyre publike në mesin e luftës. Sigurisht edhe bluzat e Zelenksy-t, apo edhe vetë Olena Zelensky i jep rëndësi shfaqjeve të saj në publik, duke zbuluar një garderobë aspak të pavendshme edhe pse me vendin e saj në luftë.

Tiranapost përzgjodhi këto momente kryesore nga Vogue:

Moda e luftës

Moda e luftës

Moda e luftës

Moda e luftës

Moda e luftës