Modë

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja këtë pranverë

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Jemi zyrtarisht në pranverë dhe ndërsa vaksinat po bëhen në gjithë botën, duket se ka ardhur koha të rikthehemi me kuptimin e plotë të fjalës: Në jetën e përditshme jashtë. Kjo do të thotë se ka ardhur gjithashtu koha që të vishemi e ti përshtatemi stinës ( pa pizhama shtëpie).

Christian Allaire tregon për Vogue se fjalën ‘praktike’ për veshjet rrallë e përmendi gjatë vitit të kaluar dhe se ndjen mall të veshë diçka ndoshta edhe jo fort komode si sweatsuit për hir të look-ut. ‘Në fund të fundit bukuri do të thotë edhe dhimbje’.

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Me të pajtohet edhe redaktorja e Vogue, Rachel Besser, e cila thotë se është koha ti rikthehemi modës zyrtarisht e të vishemi siç bënim para pandemisë.

"Këtë vit që shkoi nuk doja të mendoja për rrobat e trupit, pjesën më të madhe të ditëve e kam kaluar në shtëpi. Ndërsa tani e gjej veten të etur për antitezën e rrobave të rehatisë. Unë dua të vesh rroba që të mund t'i ndiej përsëri e fizikisht në trupin tim. (Veshje ngjitur pas trupit)".

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Dhe për fat të mirë tendencat e kësaj pranvere janë të bollshme, dhe më e rëndësishmja, janë perfekte për të testuar edhe ndjeshmërinë tonë kundër rehatisë me të cilën u mësuam prej më shumë se një viti.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për bluzë të ngushtë apo për një palë vathë të guximshëm e të rëndë si peshë, në fakt ekzistojnë edhe veshje e aksesorë të cilët mund të na bëjn të ndihemi si të rikthyer normalë në jetën e përditshme jashtë.

‘Për mua, nëse do lëndoja këmbët, gishtat apo thembrat nga këpucët aspak të rehatshme, në të vërtetë do më ndihmonte të shënoja në mendjen time fundin e një viti të gjatë dhe të trazuar. Pra tani është koha tu rikthehemi sërisht atyre sikleteve’.

Më poshtë keni sugjerime veshjesh dhe aksesorësh që i përshtaten sezonit.

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Ndihu e lumtur edhe nëse të vrasin takat apo të ngushton korseja

Përthyer nga Vogue/ Tiranapost.al