Modë

Njeriu më i pasur në botë sapo e bëri vajzën e tij CEO të Dior

Njeriu më i pasur në botë sapo e bëri vajzën e tij CEO

Bernard Arnault , njeriu më i pasur në botë, sapo i ka dhënë vajzës së tij drejtimin e Dior.

Delphine Arnault , 45 vjeçë, e cila kishte qenë nënkryetare ekzekutive e Louis Vuitton që nga viti 2013, do të jetë CEO dhe kryetare e Christian Dior Couture nga 1 shkurti, njoftoi kompania mëmë LVMH të mërkurën.

Njeriu më i pasur në botë sapo e bëri vajzën e tij CEO

Babai i saj 73-vjeçar, i cili është CEO i LVMH, bashkëthemeloi konglomeratin luksoz në 1987 që zotëron gjithashtu marka duke përfshirë Marc Jacobs, Givenchy, Moët & Chandon, Fenty Beauty dhe Tiffany & Co.

Njeriu më i pasur në botë sapo e bëri vajzën e tij CEO

Ajo ka punuar më parë në Dior si zëvendësdrejtoreshë e saj menaxhuese nga viti 2001 deri në vitin 2013 . Ajo zëvendëson Pietro Beccari, i cili shkon për të drejtuar Louis Vuitton.