Modë

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e burrave

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Java e modës për burra në Paris pa Dior, Louis Vuitton, Loewe dhe Givenchy të rikthyer plotësisht nga pandemia, ndërsa Bluemarble, një markë e preferuar nga Timothée Chalamet dhe Justin Bieber pati një prezantim plot ngjyra.

Ja tendencat më të spikatura të shfaqjes së këtij viti:

Përralla e dy Givenchy-ve

Koleksioni i Givenchy ishte i vështirë për t’u identifikuar. Mund të përshkruhet si një përrallë me dy pjesa. E para ishte një shfaqje e rrobaqepësisë së shkëlqyer minimaliste nga stilisti Matthew M. Williams. Veshjet ishin një kombinim i klasikes dhe sportives.

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Ndërsa pjesa e dytë ishte më e guximshme, me veshjet të frymëzuara nga një imazh i piktorit Lucien Freud.

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Bluemarble eksploron identitetet

Bluemarble numëron aktorin Timothée Chalamet dhe këngëtarin Justin Bieber mes adhuruesve të tij. Koleksioni i këtij viti nga dizajneri Anthony Alvarez përqëndrohej në eksplorimin e identiteteve dhe ishte një kombinim i veshjeve të rrugës dhe rrobaqepësisë ndërkulturore.

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Alvarez, i cili ka lindur në Nju Jork dhe ka rrënjë filipinase, spanjolle, franceze dhe italiane, përdor disa identitete të tij si gur stili.

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Saint Laurent në reverso

Shtëpia që ripërcaktoi modën e grave me smoking për meshkuj në vitet 1960, bëri të kundërtën këtë sezon.

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Dizajneri Anthony Vaccarello përdori veshjet bardh e zi të garderobës së grave të Saint Laurent për prezantimin e veshjes së burrave.

LGN shkon me ‘Amerikan Psycho’

Në përputhje me traditën, stilisti i ri francez Louis Gabriel Nouchi e bazoi koleksionin e tij përsëri rreth një teme libri. Bëhet fjalë për ‘American Psycho’. Ja disa nga veshjet:

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Java e modës në Paris vendosi trende të reja për veshjet e

Një përmbledhje në Video: