Modë

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si sugjerime

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

Pantallonat prej lëkure nuk janë një risi, por ndoshta të domosdoshme? Me sezonin e vjeshtës, uljen e temperaturave e njëkohësisht mundësia për të patur më shumë rroba dhe kombinime, pantallonat e lëkurës janë një must edhe për këtë vit. Shumë modele janë në dispozicion, duke filluar nga materialet lëkurë origjinale të shtrenjta tek ato më pak cilësore, por që nuk duken dhe aq ndryshe në aparencë dhe më e rëndësishmja në përgjithësi janë komode.

Abercrombie & Fitch, marka klasike amerikane njihet për modelet e ndryshme të pantallonave dhe cilësinë e lëkurës që përshtat prerjen me format trupore.

Ndërsa Arket and & Other Stories preferon të fokusohet më shumë tek materiali i lëkurës së plotë dhe stili i zyrës. Nga shëtitjet e freskëta në park, tek mbrëmjet për një koktej me miqtë, më poshtë do të gjeni disa sugjerime modelesh dhe ngjyrash të pantallonave të lëkurës.

1-Abercrombie & Fitch vegan leather split trousers

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

2-Weekday Voyage PU trousers

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

3-River Island Plus faux leather leggings

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

4-Urban Bliss faux leather straight leg trousers

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

5-Arket kick flare stretch trousers

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

6-Marks & Spencer faux leather cropped trousers

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

7-Zara faux leather full-length trousers

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

8-Abercrombie & Fitch vegan leather 90s pants

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

9-& Other Stories kick flare leather trousers

Pantallonat e lëkurës must për vjeshtën: 9 modele si

*Artikulli i Metro, përkthyer dhe përshtatur për Tiranapost.al. E.B