Modë

Parakalimet e famshme të Kanës, nga fustanet e reja tek partnerët e rinj

Parakalimet e famshme të Kanës, nga fustanet e reja tek partnerët

Kana, si çdo vit mblodhi yjet e skenës, sidomos filmit. Prodhimet ishin të reja, fustanet të rinj, partnerët (kolegë në film) ishin të rinj. Diku ka edhe zëra për më shumë sesa kolegë, si në rastin e Lily Rose Depp dhe The Weeknd.

Parakalimet e famshme të Kanës, nga fustanet e reja tek partnerët

Ajo që zgjodhi të parakalonte me të dashurin e saj të ri, që e prezantoi për herë të parë fare ishte Dua Lipa. Dua u shfaq me regjisorin francez Romain Gavras, duke konfirmuar zërat për një lidhje mes tyre.

Parakalimet e famshme të Kanës, nga fustanet e reja tek partnerët

Kurse më e guximshmja në veshje ishte Irina Shayk që u shfaq me lingerie.

Parakalimet e famshme të Kanës, nga fustanet e reja tek partnerët

Parakalimet e famshme të Kanës, nga fustanet e reja tek partnerët

Parakalimet e famshme të Kanës, nga fustanet e reja tek partnerët

Kush duket më bukur? Mund të votosh!

Poll