Modë

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Perlat krijojnë imazhe të një bote romantike, ëndërrimtare, sensuale. Janë për vajzat e reja, gratë, por edhe për gjyshet. Janë bizhuteritë e çdo moshe dhe çdo kohe. Janë për fustane, por edhe për xhinse.

Markat dhe stilistët e njohur si Catbird dhe Mejuri po krijojnë bizhuteri të ndryshme, por që brenda kanë si element perlën.

Më poshtë gjen disa modele bashkë me linket përkatëse për porosi:

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi

Perla që s`del kurrë nga moda dhe disa modele që mund t`i blesh

Linku për porosi