Modë

Pse veshja ka kaq shumë rëndësi tek një politikan!

Pse veshja ka kaq shumë rëndësi tek një politikan!

Imazhi në komunikim është i rëndësishëm. Por akoma më i rëndësishëm është në politikë. Kjo duhet të jetë arsyeja pse edhe politikania italiane e krahut të djathtë, Elly Schlein, ka vendosur të rinovojë look-un e saj, duke u mbështetur në këshillën e një konsulenteje imazhi, Enrica Chicchio, e cila e ndihmoi të ndryshonte veshjet e saj.

“Zgjedhjet e mia të veshjeve varen sigurisht nga situata në të cilën ndodhem. Ndonjëherë jam jokonvencionale, herë të tjera më formale. Në përgjithësi, u them po ngjyrave dhe këshillave të Enrica Chicchio. Skema e ngjyrave është revolucioni stilistik për të rritur fuqinë e veshjes, pra një mjet komunikimi i lindur në vitet '70 - '80 i cili bazohet në një sërë teknikash që synojnë të përmirësojnë imazhin, për të dhënë personalitet, stil dhe për rrjedhojë edhe pushtet,” ka rrëfyer për Vogue Italia, Elly Schlein.

Pse veshja ka kaq shumë rëndësi tek një politikan!

Pse veshja ka kaq shumë rëndësi tek një politikan!

Pse veshja ka kaq shumë rëndësi tek një politikan!