Modë

Sekretet për t'u veshur si një vajzë e lezetshme skandinave

Sekretet për t'u veshur si një vajzë e lezetshme skandinave

Nëse eleganca pariziane dikur ishte mishërimi i asaj që ndjekësit e modës aspironin, tani është seti Scandi që të gjithë kërkojnë.

Nga dizajni i mobiljeve deri te ambientet e brendshme dhe konceptet e thjeshta si "hygge" (komoditeti) dhe "lagom" (moderimi), obsesioni me të gjitha gjërat Scandi, në veçanti moda, sa vjen e rritet.

Vogue sjell disa prej trendeve që ndjekin tre influencuese të njohura në kryeqytetin danez!

Sekretet për t'u veshur si një vajzë e lezetshme skandinave

Sekretet për t'u veshur si një vajzë e lezetshme skandinave

Sekretet për t'u veshur si një vajzë e lezetshme skandinave

Sekretet për t'u veshur si një vajzë e lezetshme skandinave

Sekretet për t'u veshur si një vajzë e lezetshme skandinave