Modë

Supermodelet e viteve ‘90 rikthehen në dokumentarin e Apple TV

Supermodelet e viteve ‘90 rikthehen në dokumentarin e Apple TV

“The Super Models”, një dokumentar me 4 pjesë me protagoniste 4 emrat më në zë të modës së viteve ‘90 do të shfaqet në 20 Shtator në Apple TV.

Dokumentari bazohet në 4 intervista që zbulojnë jetën e modeleve më të rëndësishme në industrinë e modës Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evanglista dhe Christy Turlington.

Supermodelet e viteve ‘90 rikthehen në dokumentarin e Apple TV

“The Super Models” udhëton në vitet ‘80 kur katër gra nga kënde të ndryshme të botës u bashkuan në Nju Jork. Sot, katër supermodelet mbeten ende në vijën e parë përmes aktivizmit, filantropisë dhe aftësive të të bërit biznes”, thotë Apple TV+.

Niqni trailerin e shkurtër të të publikuar nga dokumentari: