Modë

Tangat mbi fustan, trendi që vendosi Dua Lipa dhe Hailey Bieber!! Hëmmm?

Tangat mbi fustan, trendi që vendosi Dua Lipa dhe Hailey Bieber!!

Dua Lipa e festoi dhe uroi Vitin e Ri kështu.

Tangat mbi fustan, trendi që vendosi Dua Lipa dhe Hailey Bieber!!

Fustani i saj ngjyrë argjendi me kurrizin zbuluar u komentua në rrjet dhe në faqet e modës si i guximshëm. Ekspozimi i tangave ishte një detaj që plotësonte look-un.

Tangat mbi fustan, trendi që vendosi Dua Lipa dhe Hailey Bieber!!

Tangat mbi fustan, trendi që vendosi Dua Lipa dhe Hailey Bieber!!

Fustani i krijuar nga frymëzohej nga ai i Paris Hilton, që veshi në 2003-shin, në ditëlindjen e 21-të.

Tangat mbi fustan, trendi që vendosi Dua Lipa dhe Hailey Bieber!!

Vetë Paris madje komplimentoi Duan.

Po Dua Lipa s'ishte e vetmja që solli këtë trend për 2023-shin. Një fustan të ngjashëm në still e veshi edhe Hailey Bieber.

Tangat mbi fustan, trendi që vendosi Dua Lipa dhe Hailey Bieber!!

Guximtar, por në modë!