Modë

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime që mund t`i bësh të tuat tani

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Stealth Wealth është moda e re. Çfarë do të thotë ky term? Fjalë për fjalë nënkupton ta mbash pasurinë të fshehtë në njëfarë mënyre. Pra të vishesh bukur, me stil, finesë, por jo si pasanik.

Përveç bukurisë, stili të mbron edhe nga situatat e sikletshme familjare apo shoqërore të rasteve kur dikush mund t`ju kërkojë para. Mund t`ju mbrojë edhe nga një vjedhje!

Ky stil është shumë larg nga logot, ngjyrat e ndezura dhe tendencat jetëshkurtra që duken si shfaqje të dukshme të pasurisë. Në vend të kësaj, “luksi i qetë” (Stealth Wealth) karakterizohet nga cilësia e materialit, stili i përjetshëm dhe detajet superior.

Disa të famshëm e kanë përqafuar prej kohësh këtë stil.

6 kombinimi i gjen më poshtë, së bashku me linket përkatëse për porosi.

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi

Të mos dukesh i pasur është në modë. 6 kombinime

Linku për porosi