Modë

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Ka të veshura më mirë, por ka edhe të veshura më keq. Disa me kopësa ngarkuar, të tjera rripa-rripa, janë përmbledhur më poshtë. Pjesa më e madhe duket se kanë guxuar pak më shumë seç duhet: si Kristen Stewart me pantallona të shkurtra, apo Janelle Monae.

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Të tjerat i gjen më poshtë:

Billie Elillish

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Chloe dhe Halle Bailey

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Maggie Gyllenhaal

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Saweetie

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Caitriona Balfe

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Venus Williams

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Tracee Ellis Ross

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Niecy Nash

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Regina Hall

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Eva Von Bahr

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Diane Guerrero

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Becky G

Të veshurat më keq në Oscar 2022

Julia Vernon

Të veshurat më keq në Oscar 2022