Modë

Të veshurit më keq në Met Gala

Të veshurit më keq në Met Gala

Met Gala është mbrëmja e modës dhe kostumeve të veçantë, por disa nga vipat dështuan me sukses. Cosmopolitan ka bërë një listë më 30 të veshurit më keq. Pjesë e saj është edhe Kim Kardashian me veshjen nga Balenciaga, frymëzuar nga Covid-19.

Të veshurit më keq në Met Gala
Kim Kardashian
Të veshurit më keq në Met Gala
Lil Nas

Lil Nas që korri sukses në MTV është pjesë e listës së të veshurve keq në Met Gala.

Të tjerët i gjen më poshtë:

Të veshurit më keq në Met Gala
Timothee Chalamet
Të veshurit më keq në Met Gala
Lupita Nyong’o
Të veshurit më keq në Met Gala
Pete Davidson
Të veshurit më keq në Met Gala
Amanda Gorman
Të veshurit më keq në Met Gala
Yara Shahidi
Të veshurit më keq në Met Gala
Tessa Thompson
Të veshurit më keq në Met Gala
Kim Petras
Të veshurit më keq në Met Gala
MJ Rodriguez
Të veshurit më keq në Met Gala
Kristen Stewart
Të veshurit më keq në Met Gala
Rihanna
Të veshurit më keq në Met Gala
Olivia Rodrigo
Të veshurit më keq në Met Gala
Ella Emhoff
Të veshurit më keq në Met Gala
Barbie Ferreira
Të veshurit më keq në Met Gala
Meghan
Të veshurit më keq në Met Gala
Billie Eilish
Të veshurit më keq në Met Gala
Naomi Osaka
Të veshurit më keq në Met Gala
Jennifer Lopez
Të veshurit më keq në Met Gala
Serena Williams
Të veshurit më keq në Met Gala
Troye Sivan
Të veshurit më keq në Met Gala
Iman
Të veshurit më keq në Met Gala
Maluma
Lorde
Të veshurit më keq në Met Gala
Alexandria Ocasio-Cortez
Të veshurit më keq në Met Gala
Teyana Taylor
Të veshurit më keq në Met Gala
Whoopi Goldberg
Të veshurit më keq në Met Gala
Kendall Jenner
Të veshurit më keq në Met Gala
Dan Levy
Të veshurit më keq në Met Gala
Chloe dhe Halle Bailey