Modë

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Me çdo sezon të ri, vjen një grup i ri i tendencave të guximshme të modës, që ia vlen të përfshihen në veshjet tuaja. Ky sezon përbën përjashtim. Tendencat e Vjeshtë 2022 kanë të bëjnë me stilin bazik dhe veshjet që gjithkush i ka në dollap.

Kështu hidhini një sy tendencave dhe kombinimeve të mëposhtme dhe rikrijoni gardërobën me zero shpenzime.

Bluzë ose kanotierë e shkurtër, e bardhë

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Fustani i shkurtër i zi

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Pantallona të zeza

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Çanta me dorezë të sipërme

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Xhaketa klasike, mundësisht e zezë

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Tendencat e Vjeshtë 2022 me siguri i ke të gjitha në dollap

Tiranapost.al