Modë

Thonjtë me shkëlqyes si të buzëve do të bëhen obsesioni juaj i ri

Thonjtë me shkëlqyes si të buzëve do të bëhen

Nuk mund të mohohet se thonjtë e Hailey Bieber ishin trendi i vitit të kaluar.

Por këtë vit thonjtë me shkëlqyes buzësh janë gati të pushtojnë botën e manikyrëve.

Ky trend imiton vetëm shkëlqimin e butë të buzëkuqit me një nuancë rozë.

Këtu janë 5 mënyra për të lyer thonjtë me efekt lipgloss:

Thonjtë me shkëlqyes si të buzëve do të bëhen

Thonjtë me shkëlqyes si të buzëve do të bëhen

Thonjtë me shkëlqyes si të buzëve do të bëhen

Thonjtë me shkëlqyes si të buzëve do të bëhen

Thonjtë me shkëlqyes si të buzëve do të bëhen

Lër një takim tek një nga Bamboo Nail Bars, aty ku e ke më afër me shtëpinë apo punën dhe realizoje!

-Rr.Kavajës 0692020353
-Ring Center 0692020182
-Rr.Elbasanit 0692020183
-Kristal Center 0692020693