Modë

Tre të veshurat më mirë në Fashion Awards 2021

Tre të veshurat më mirë në Fashion Awards 2021

Është mbajtur mbrëmjen e djeshme në Royal Albert Hall, në Londër, Fashion Aëards 2021. Në eventin e modës ku vështirë të gjeje të veshurit më keq, mediat e huaja kanë përzgjedhur tre të veshurat më mirë. Demi Moore, Kate Beckinsale dhe Adriana Lima janë përzgjedhur si më të mirat.

Tre të veshurat më mirë në Fashion Awards 2021

Demi Moore veshi një fustan me gurë dhe hodhi një pelerinë krahëve.

Tre të veshurat më mirë në Fashion Awards 2021

Aktorja Kate Beckinsale veshi këtë fustan të zi, por duket se bizhuteritë e plotësuan tërësisht look-un.

Tre të veshurat më mirë në Fashion Awards 2021

Modelja braziliane Adriana Lima, kthehu gjithashtu kokat pas. Fustani i saj ishte me dy pjesë, atë të sipërmen dhe pjesën e fundit.