Modë

Tre vajzat që përcaktuan trendin e flokëve për sezonin e vjeshtës

Tre vajzat që përcaktuan trendin e flokëve për sezonin e

Cili do të jetë modeli i preferuar i fundverës dhe fillimit të vjeshtës?

Flokët të kapur lart, me dy balluke lëshuar dhe të ndara me vijë në mes. Një stil flokësh që ka avantazh përshtatetjen me çdo fytyrë, të gjatë apo të rrumbullaktë, me ballin e madh apo të vogël.

Tre vajzat që përcaktuan trendin e flokëve për sezonin e

Gigi Hadid e zgjodhi këtë model flokësh për të dalë në kopertinë revistë. Kurse Dua Lipa dhe Kim Kardashian kanë postuar foto nga përditshmëria. Se po, është edhe një model komod. Pse jo edhe për në plazh.

Tre vajzat që përcaktuan trendin e flokëve për sezonin e

Tiranapost.al