Modë

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Javët e modës kanë filluar pavarësisht se bota është e izoluar. Asgjë nuk i ka ndaluar dizajnerët të krijojnë. Si do të jetë sandalet dhe këpucët e këtij viti?

E përbashkëta është taka e madhe dhe e lartë, si tek sandalet dhe shapkat verore, ashtu edhe tek këpucët e vjeshtës dhe çizmet e dimrit. Mos të të duket larg. Koha fluturon, moda gjithashtu!

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

Trendet e sandaleve dhe këpucëve të 2021-shit

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al