Modë

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Trendi që nisi vitin e kaluar, është rikthyer më në modë se kurrë këtë pranverë. Pa pantallona, s'ka problem. Nga Sofia Vergara, tek Beyonce, Bella Hadid, Cara Delevingne, vajzat e famshme po dalin pa pantallona në rrugë, në Instagram, në tapet të kuq.

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Zakonisht zgjedhin 'body' në pjesën e sipërme dhe poshtë asgjë.

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Trendi nuk ka ndonjë kuptim apo mesazh të veçantë, por është thjesht në modë.

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Trendi i ri/ Pa pantallona, s'ka problem

Tiranapost.al