Modë

Trendi i viteve 90’ që po rikthehet në 2022

Trendi i viteve 90’ që po rikthehet në 2022

Pantallonat me bel të ulët janë trendi i viteve 90 që po rikthehen në 2022. Këtë e konfirmojnë të famshmit që me pamjet e tyre ofrojnë ide dhe frymëzime stili për veshjet e përditshme.

Shembuj kombinimesh:

Bella Hadid sugjeron një version ushtarak me xhepa anash. Si t'i kombinoni ato? Së bashku me një palë çizme luftarake dhe një xhaketë lëkure për një pamje street style.

Trendi i viteve 90’ që po rikthehet në 2022

Nga ana tjetër, Hailey Bieber propozon një ide për një look casual chic duke kombinuar një palë pantallona të përshtatura me një mini top dhe një xhaketë sportive për një rezultat të gjithanshëm për t'u veshur në çdo rast.

Trendi i viteve 90’ që po rikthehet në 2022