Modë

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës, po përcaktojnë stilin e verës

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Në ditët para dasmës së Sofia Richie dhe Elliot Grainge në jug të Francës, Richie ka shpalosur gardërobën e saj që është frymëzim për trendet e verës.

Festimet para dasmës, ai që ne në Shqipëri e quajmë ahengu, kanë nisur në Hotel du Cap-Eden-Roc në Cap d'Antibes dhe veshjet e saj, të stiluara nga Liat Baruch, po na japin një ide se si do të jenë veshjet e verës.

Më poshtë gjen veshjet, në total look, bashkë me linkun për porosi.

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi

Veshjet e Sofia Richie në Francë, një javë para dasmës,

Linku për porosi