Modë

Xhinset e gjera gri, trendi i ri në vitin 2023

Xhinset e gjera gri, trendi i ri në vitin 2023

Nëse në vitin 2022 xhinset më të preferuara ishin modelet me bel të ulët së bashku me ato të gjera, tani një trend i ri po kthehet në viral: të rehatshme dhe shumë të këndshme sepse rrisin dhe hollojnë siluetën duke mbuluar çdo defekt, janë xhinset e gjera me bel as shumë të lartë e as shumë të ulët, në një nuancë të re gri.

Në fakt tendecat e viteve 2000 po zhduken gradualisht nga veshjet tona për të lënë vend për pjesën më praktike dhe të përditshme. Dhe kjo vlen edhe për pantallonat klasike xhins blu, edhe nëse ato mbeten një nga elementët thelbësorë të garderobës.

Xhinset e gjera gri, trendi i ri në vitin 2023

Xhinset e gjera gri, trendi i ri në vitin 2023

Xhinset e gjera gri, trendi i ri në vitin 2023

Xhinset e gjera gri, trendi i ri në vitin 2023