Moti

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Shifni tabelat për cdo qytet:

Tiranë

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Durrës

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Berat

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Lushnje

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Elbasan

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Dibër

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Kukës

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Shkodër

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Fier

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Vlorë

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!

Sarandë

E diela do të jetë e kthjellët dhe e nxehtë!