Moti

FOTO/ Bie dëbora e parë në Shqipëri

FOTO/ Bie dëbora e parë në Shqipëri

Pasi na ndajnë edhe pak ditë nga ardhja e Dimrit ka rënë edhe dëbora e parë në në Qafë Thore.

ARRSH njofton se temperatura shënon 4 gradë Celsius dhe që qarkullimi po kryhet pa probleme.

FOTO/ Bie dëbora e parë në Shqipëri

“Këtë vit dëbora e parë filloi në Qafë Thore ku temperatura shënon 4 °C . Qarkullimi kryhet pa probleme mjetet dhe punëtorët janë në terren, në gadishmëri për çdo situate”, shkruan ARRSH.