Moti

Mëngjes i mjegullt, por me diell dhe i ngrohtë

Mëngjes i mjegullt, por me diell dhe i ngrohtë

Të mërkurën, orët me diell do të jenë mbizotëruese në të gjithë territorin. Në mëngjes mjegulla e mjegullina do të jenë prezente në lugina. Era do të fryjë nga juglindja dhe veriperëndimi e lehtë. Në bregdet përkohësisht mesatare duke u shoqëruar me valëzim të forcës 2 ballë.

Temperaturat parashikohen:

në zona malore 4 deri 20°C

në zona e ulëta 8 deri 26°C

në zona bregdetare 12 deri 25°C.