Moti

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Tiranë

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Durrës

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Berat

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Lushnje

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Elbasan

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Dibër

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Kukës

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Shkodër

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Fier

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Gjirokastër

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Vlorë

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Korçë

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin

Sarandë

Moti sot me diell dhe re në të gjithë vendin