Moti

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Moti gjatë ditës së sotme do të jetë me diell dhe i nxehtë. Temperaturat maksimale shkojnë deri në 30 gradë, kurse ato minimalet në 11 gradë gjatë orëve të natës.

Shiko tabelën me orare për çdo qytet.

Tiranë

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Durrës

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Berat

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Lushnje

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Elbasan

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Dibër

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Kukës

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Shkodër

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Fier

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Gjirokastër

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Vlorë

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Korçë

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Sarandë

Rriten me disa gradë temperaturat sot

Tiranapost.al