Moti

Shiu i dendur ka shkaktuar përmbytje në Pukë

Shiu i dendur ka shkaktuar përmbytje në Pukë

Reshjet e dendura të shiut kanë sjellë probleme në disa rrugë të Pukës, duke shkaktuar probleme me qarkullimin, sidomos në zonat rurale.

Disa ura të vjetra janë dëmtuar dhe linja e ujësjellësit ka shfaqur probleme nga përmbytjet.

Shiu i dendur ka shkaktuar përmbytje në Pukë

Institucionet vendore janë duke punuar për normalizimin e situatës.

Informacionet dhe fotot janë shpërndarë nga mediat. Ende nuk ka një njoftim zyrtar nga ARRSH.