Moti

Vranësira dhe shi gjatë gjithë ditës. Ja kur përmirësohet moti

Vranësira dhe shi gjatë gjithë ditës. Ja kur

Moti sot do të jetë me vranësira dhe rreshje deri në mbrëmje. Mesnata do të sjellë përmirësim të dukshëm.

Temperaturat do të luhaten nga 14 deri në 34 gradë duke bërë që mëngjesi dhe darka të jenë veçanërisht të freskëta.