Showbiz

Motra Libohova na çmalli me motrat Ndoci

Motra Libohova na çmalli me motrat Ndoci

Të shkëputura prej kohësh nga Shqipëria dhe jeta artistike, motrat Ndoci, Ritën dhe Julin i risolli përmes një fotoje një nga motrat Libohova, Irma.

[caption id="attachment_353374" align="aligncenter" width="1014"] (Postimi i Irmës në Instagram)[/caption]

“Plot humor, batuta, bejte, imitime. Një botë të tërë shkodranishte”, shkruan Irma duke treguar që e paskan shijuar fundjavën të treja bashkë. Dhë ndërkohë të gjithë u çmallëm me Ritën dhe Julin, artistet e viteve ’90.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije