Aktualitet

Mustafa Nano është ndoshta heroi i televizionit, nëse do bëjë atë që premtoi

Muç Nano kthehet sërish në një projekt televiziv me “Provokacia” në ABC News.

Por, sipas gazetarit dhe analistit të njohur ai do bëjë krejtësisht të kundërtën e kolegëve të tjerë. Pa fyerje, pa shpifje, pa sherr! Duket shumë e bukur për të qenë e vërtetë dhe një eksperimtent që ia vlen ta ndjekim. A jemi ne kaq të mirë?! Të shohim sa do e ndjekin Muçin në “Provokacia” dhe sa na provokoi vërtet. Copyright/ tiranapost.al