MY TIRANA

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i bën një nder të ardhmes

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Kryebashkiaku Erion Veliaj ka njoftuar përmes një albumi fotosh në Instagram hapjen e Akademisë më të re të kryeqytetit që u dedikohet tërësisht fëmijëve, Akademia e Biçikletave.

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

“Së shpejti do të hapim akademinë e dyrrotakëve; ajo ka ekzistuar në mënyrë periodike, por tani do të jetë permanente, me emrin ‘Akademia e Biçikletës’. Çdo fundjavë te sheshi “Nënë Tereza”, sheshi “Italia” ose te hapësira midis Pallatit të Kongreseve dhe Presidencës, çamarrokët e Tiranës do të mblidhen për të mësuar biçikletën”, shkruan Veliaj në statusin e tij.

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Akademia më e re në Tiranë u dedikohet fëmijëve dhe i

Përveç argëtimit, e mira e gjithë kësaj do jetë krijimi i një brezi që adhuron dhe përdor biçikletën më shumë se autoveturën.