MY TIRANA

FOTO/ Ke qenë në Tirana Fan Zone? Nëse jo, merr miqtë dhe shijo Euro 2020

FOTO/ Ke qenë në Tirana Fan Zone? Nëse jo, merr miqtë dhe

Qytetarët e Tiranës dhe jo vetëm shijojnë çdo ditë ndeshjet e Euro 2020 në hapësirën e posaçme të krijuar në sheshin "Skënderbej" për adhuruesit e futbollit.

FOTO/ Ke qenë në Tirana Fan Zone? Nëse jo, merr miqtë dhe

Nga data 11 Qershor deri më 11 Korrik qytetarët do kenë mundësi jo vetëm të ndjekin sfidat e futbollit, por edhe të argëtohen.

FOTO/ Ke qenë në Tirana Fan Zone? Nëse jo, merr miqtë dhe

Nëpërmjet një ekrani gjigand të vendosur në qendër të sheshit, por edhe në shoqërinë e aktiviteteve të ndryshme, të gjithë po shijojnë hapjen e Tiranës pas masave në kuadër të Covid 19.

*Tiranapost.al

FOTO/ Ke qenë në Tirana Fan Zone? Nëse jo, merr miqtë dhe

FOTO/ Ke qenë në Tirana Fan Zone? Nëse jo, merr miqtë dhe

FOTO/ Ke qenë në Tirana Fan Zone? Nëse jo, merr miqtë dhe