MY TIRANA

Ndërprerje të energjisë elektrike nesër në Tiranë. Zonat dhe orari

Ndërprerje të energjisë elektrike nesër në Tiranë.

Nesër do të ketë shkëputje të energjisë elektrike në disa zona në Tiranë për shkak të punimeve për mirëmbajtjen e rrjetit.

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se energjia do të stakohet gjatë intervalit kohor 09:30-15:00 në këto zona: Zallher, Bovillë , Kodër e Kuqe në Babrru, Pinet, Shesh, Ndroq Qendër, Lagjia Sauqet, Antenat Private në fshatin Derje.

Tiranapost.al