MY TIRANA

Pas rrugëve, në Tiranë dezifektohen edhe tregjet

Pas rrugëve, në Tiranë dezifektohen edhe tregjet

Pas rrugëve të kryeqytetit që dezinfektohen çdo natë deri në të gdhirë, e njëjta procedurë ndiqet edhe për tregjet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erion Veliaj (@erionveliaj) on

Kryebashkiaku Veliaj përkrah videos në Instagram shkruan: “Mirëmëngjes dhe një javë të mbarë!

Të gjithë tregjet në Tiranë janë dezinfektuar dhe sistemuar, ju lutem respektoni distancën dhe higjienën. Vetëm kështu mund tia dalim.”.

Tregjet janë zonat më të populluara gjatë këtyre ditëve të pandemisë dhe ndaj ai i Kombinatit, edhe më problematiku, iu nënshtrua disa ndryshime dhe masave më të rrepta.