MY TIRANA

Rrugët e Tiranës nuk fjetën mbrëmë. Makinat e pastrimit dezinfektuan çdo cep

Rrugët e Tiranës nuk fjetën mbrëmë. Makinat e pastrimit

Ashtu siç kryebashkiaku i Tiranës njoftoi dje në lidhjen live në Neës 24, ka nisur që mbrëmjen e djeshme, ka vazhduar gjatë gjithë natës dhe deri në mëngjes pastrami dhe dezinfektimi i rrugëve të kryeqytetit.

Nga Irfan Tomini, tek Hasan Ceka, Bulevardi i Kasharit, Siri Kodra, Besa, Hamdi Cenojimeri e deri tek Osman Myrediz, të gjitha u bënë gati përpara se njerëzit të dilnin sot për nevojat bazë, deri në 13:00.

 

 

 

 

 

Tiranapost.al