MY TIRANA

Veliaj poston grafikun e ajrit të pastër në një të dielë pa makina

Veliaj poston grafikun e ajrit të pastër në një të

Transporti alternativ është promovuar shumë vitet e fundit, ku korsitë e biçikletave janë shtuar shumë në Tiranë me përpjekjen dhe trendin e qyteteve të tjera europiane ku nxiten qytetarët të përdorin sa më pak makinën.

Jo gjithmonë është e mundur, dhe makina mbetet ende mjeti i preferuar i transportit, por të dielat pa makina, ose me më pak makina duket se po japin një efekt dhe për këtë Veliaj ka postuar një grafik ku bëhet diferenca.

Bashkia e Tiranës prej kohësh po bën fushatë për të mos e marrë makinën edhe të dielave, më pak makina e japin mesa duket një efekt të mirë.

Tiranapost.al