MY TIRANA

Zona e Astirit dhe Doganës me shkollë të re: Ja emri që do ketë dhe si do jetë

Zona e Astirit dhe Doganës me shkollë të re: Ja emri që do

Rreth 1000 nxënës të zonës së Astirit dhe të Doganës do të kenë shumë shpejt një shkollë të re. E dizenjuar nga Stefano Boeri, shkolla 9-vjeçare me para-shkollor do të mbajë emrin e gazetarit e publicistit të njohur "Andrea Stefani". Lajmin e ka dhënë kryebashkiaku Erion Veliaj përmes një postimi në Twitter, ku ka shpërndarë edhe imazhet e shkollës së re.

Zona e Astirit dhe Doganës me shkollë të re: Ja emri që do

“Sot do inspektoj shkollën më të re në Tiranë tek rreth-rrotullimi i Shqiponjës. E dizajnuar nga Stefano Boeri, do jetë 9-vjeçare me para-shkollor për 1,000 nxënës & do mbajë emrin e gazetarit të drejtë e të ndershëm "Andrea Stefani". Shpëtim për gjithë zonën Astir-Doganë”, shkruan Veliaj.

Zona e Astirit dhe Doganës me shkollë të re: Ja emri që do

 

Zona e Astirit dhe Doganës me shkollë të re: Ja emri që do