Art dhe Kulturë

Ndahet nga jeta Fehmi Hoshafi, regjisori që na fali Tilin, Makun dhe Kapedanin

Ndahet nga jeta Fehmi Hoshafi, regjisori që na fali Tilin, Makun dhe

Është ndarë nga jeta në moshën 85-vjeçare Fehmi Hoshafi, regjisori i mirënjohur i filmave shqiptarë. Falë tij kemi sot Tilin nga “Shoku ynë Tili”, Kapedanin nga filmi me të njëjtin titull dhe Makun nga “Zëdhënësi i grave”. Këto janë vetëm disa nga krijimet e regjisorit.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije