Art dhe Kulturë

Ndihmoni Monikën të gjejë kush ia bëri këtë dhuratë

Ndihmoni Monikën të gjejë kush ia bëri këtë

Per mua ishte nje dhurate shume e papritur dhe shumë nostalgjike që kam parê dje ne FB nje surprize nga me të bukurat.  Foto e marë në një nga revistat për femijet qe dilnin ne ate kohe. Revista i perket vitit 73. Por dhurusin e kesaj foto nuk e di kush êshtë ...Jam në kerkim të personit qe e ka kete reviste. Pra me pak fjalë që ne atë kohe kam pozuar per revistat.

Ky ishte reagimi i producentes Monika Lubonja pasi dje në Facebook pa një foto të sajën, ku duket se ka pozuar për një revistë për fëmijë në vitin 1973. Për Monikën ishte një dhuratë e papritur dhe shumë nostalgjike, por ka filluar kërkimet pasi nuk e di se kush është personi që e ka revistën.

'Revista i perket vitit 73. Por dhurusin e kesaj foto nuk e di kush êshtë ...Jam në kerkim të personit qe e ka kete reviste. Pra me pak fjalë që ne atë kohe kam pozuar per revistat', shkruan Monika Lubonja./ Copyright/ Tiranapost.al. E.B

http://www.tiranapost.al/monika-lubonja-drejtohet-se-bijes-pjeshke-ta-qerasesh-grupin/