Tech

Ndryshojnë rregullat! Nuk do pranohesh në Messenger nëse s'bën këtë veprim

Ndryshojnë rregullat! Nuk do pranohesh në Messenger nëse

Nëse nuk ke një adresë Facebook-u, nuk mund të kesh më aplikacionin e mesazheve Messenger. Më parë përdoruesit mund të regjistroheshin vetëm me një numër telefoni, pa kurrfarë interesi për platformën Facebook. Por tani gjiganti i Sicilon Valley e ka bërë të detyrueshme që të kesh një adresë Facebook-u dhe më pas të shkarkosh aplikacionin e Messenger-it.

Lajmi është konfirmuar nga faqja e Messenger ku sqaron: Do duhet të hapni një adresë Facebook-u me detyrim nëse doni të vazhdoin të përdorni aplikacionin Mesenger. Zëdhënësi i Facebook citohet të ketë thënë: në zbuluam që shumica e njerëzve që përdorin Messenger hyjnë nga Facebook-u dhe ne thjesht duam të thjeshtojmë procesin.

The Facebook Messenger application is seen on a iPhone on December 1, 2017. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images)

Kompania po planifikon të lidhë Messengerin me Instagram dhe Whatsapp, përmes tre shërbimeve të koduara dhe selektimit më privat të mesazheve.

Vetë Mark Zuckerberg tha gjatë këtij viti se e ardhmja do të jetë më e sigurt dhe më ‘private’ nga Online. Ndryshimi me Messenger pritet të ndodhë në janar, kështu nëse nuk rri dot pa Messenger, bën mirë të hapësh adresë në Facebook./ Tiranapost.al. 

Facebook CEO Mark Zuckerberg speaks about "News Tab" at the Paley Center, Friday, Oct. 25, 2019 in New York. The new feature in the Facebook mobile app will display headlines ??? and nothing else ??? from the Wall Street Journal, the Washington Post, BuzzFeed News, Business Insider, NBC, USA Today and the Los Angeles Times, among others.(AP Photo/Mark Lennihan)