Showbiz

Në 18-vjetorin e puthjes së parë Julka teston burrin: Çfarë mban mend?

Në 18-vjetorin e puthjes së parë Julka teston burrin:

Julka dhe Andi festojnë 18-vjetorin e puthjes së parë, por edhe ata si gjithë çiftet s`kanë ndonjë ndryshim të madh. Ajo e mori në pyetje që në mëngjes se sa mban mend ai nga dita e tyre e parë, Andit i janë fshirë kujtimet, kurse Julka i mban mend me detaje.

Kulmi i të qeshurave arrin kur Andi s`mban mend as sa vite kanë bashkë. Se pse i është fiksuar 17-ta. Dhe Julka që e kalon me të qeshur se kaq vite me të është mësuar.

Për intervistën e plotë, shiko videot.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije