Aktualitet

Në disa kafe ku mund të bëhesh poet ose shkrimtar në Tiranë

Në disa kafe ku mund të bëhesh poet ose shkrimtar në

Disa nga kafenetë e kryeqytetit kanë marrë një tjetër formë, shumë më elegante dhe u prezantuan ditët e fundit në një workshop të organizuar nga Bashkia e Tiranës, Bukinist dhe Moncheri Coffee Shop.

Një prezantim të detajuar të aktivitetit dhe njëherësh të këtyre kafeneve e bëri Kryetari i Bashkisë për Natën, Rezart Cenaj në Instagram.

https://www.instagram.com/p/B6Durwfgb2f/?igshid=1rf8xtary2fkh

“Në historinë e letërsisë kafeteritë gjithmonë kanë zenë një vend të veçantë, duke shërbyer si vend frymëzimi. ⁣⁣

Tashmë, në disa kafeteri-librari të Tiranës, përveçse mund të shijosh një kafe të mirë apo një gotë verë, mund të lexosh një libër, të studiosh dhe punosh. ⁣⁣

Për këtë folëm në ëorkshopin e organizuar në bashkëpunim me @bukinist.al, @enkeldemi dhe @monchericoffeeshop , ku diskutuam mbi këto arterie të reja të qytetit të cilat po i japin një tjetë frymë kohës së kaluar jashtë shtëpisë”, shkruan Rezart Cenaj në Instagram./Tiranapost.al