Showbiz

Në pagëzimin e Archie-t ka shumë mungesa

Në pagëzimin e Archie-t ka shumë mungesa

Meghan dhe Harry caktuan datën 6 Korrik për të pagëzuar djalin meqë ai sot bën fiks 2 muajsh. Edhe pse data u vendos thuajse që pas lindjes së Archie-t, mbretëresha Elizabeth, Princi Charles dhe Serena Williams, shoqja e ngushtë e Meghan që mendohej se do ishte kumbara, nuk i rregulluan punët që sot të ishin të pranishëm. Serena kishte një ndeshje të rëndësishme, kurse mbretëresha dhe princi kishin punë e takime zyrtare.

[caption id="" align="aligncenter" width="634"]Prince William, 37, wore dark glasses as he arrived at Windsor Castle today ahead of his nephew's christening Kate dhe William[/caption]

Mbase kjo është e vërteta e vetme dhe mungesa e tyre nuk ka lidhje me thyerjen e rregullit nga ana e Meghan që vendosi ta bënte privatisht pagëzimin.

Po Kate dhe William? Ata po. Ata janë të pranishëm dhe janë fotografuar rrugës duke shkuar për në pagëzim.

*Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.